Altan Sigtuna

Top Tips AB – altan Sigtuna

Byggtjänster med kvalitet

Välkommen till Top Tips AB, ett byggföretag som vänder dig till bland annat dig i Sigtuna som vill att vi bygger en altan åt dig. Noggrannhet och kvalitet är två viktiga parametrar, alltför att alla som vänder sig till oss ska bli 100 procent nöjda! Kontakta oss redan i dag om du har frågor eller funderingar eller om du önskar anlita oss!

Om oss

Företaget har funnits i drygt ett år men det finns över 16 års erfarenhet ifrån branschen. Vårt motto är att vi gör allt inom bygg, från idé till resultat. Nöjda kunder är vår prioritet!

Om oss

Små & stora uppdrag

Vårt motto är att inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort. Det är alltid kundens behov som är det som avgör!

Alltid nöjda kunder

Med lyhördhet, noggrannhet och en god kommunikation ser vi till att dem som vänder sig till oss blir helt och fullt ut nöjda!

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Hos oss finner ni expertisen inom det mesta som har med bygg att göra, till exempel så bygger vi nyckelfärdiga hus, det vill säga från grunden, och så mycket mera, se exempel nedan!

 

Vänd er till oss för att få hjälp med det här:

  • tillbyggnad/ombyggnad
  • staket/grindar
  • altaner
  • trapprenovering
  • badrumsrenovering
  • köksmontering/köksrenovering
  • takbyte.

Även när det kommer till el, vvs, måleri och dylika tjänster så har vi ett samarbete med andra företag vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp. I stället för att du behöver vända dig till flera olika företag så räcker det med att du vänder dig till ett enda, oss!

Altan Sigtuna

När du behöver professionell bygg- & renoveringshjälp så har du kommit rätt! Vi här på Top Tips AB hjälper dig som befinner dig till exempel i Sigtuna som vill få hjälp med bygget av en altan.

Kontakt